De Gagel

Diensten

Reiniging voor bedrijven

Stomerij De Gagel biedt uitgebreide reinigingsdiensten voor bedrijven. Of het nu gaat om wekelijkse of dagelijkse reiniging van bedrijfskleding, wij staan klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat uw medewerkers er altijd piekfijn uitzien.

Zorginstellingen en ziekenhuizen

Wij begrijpen de speciale behoeften van zorginstellingen en ziekenhuizen als geen ander. Daarom bieden we gespecialiseerde gordijnreiniging om een schone en hygiënische omgeving te waarborgen.

Particulieren bedrijven

Voor particulieren is Stomerij De Gagel uw vertrouwde partner voor een breed scala aan reinigingsdiensten. Onze winkel aan de Holleweg is vijf dagen per week geopend, zodat u eenvoudig bij ons kunt langskomen om uw kleding en was te laten reinigen. Maar dat is niet alles, we hebben ons vakmanschap ook uitgebreid naar gordijnen en tapijten.

Gordijnen en Tapijten

Bij Stomerij De Gagel zijn we trots op onze expertise in het reinigen van gordijnen en tapijten voor particulieren. We begrijpen dat deze stoffen speciale zorg vereisen om hun schoonheid en levensduur te behouden. Daarom gebruiken we geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat uw gordijnen en tapijten er als nieuw uitzien.

 

Of u nu gordijnen heeft die een opfrisbeurt nodig hebben of tapijten die een diepe reiniging nodig hebben, wij hebben de vaardigheden en ervaring om aan uw verwachtingen te voldoen. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle stoffen in goede handen zijn bij Stomerij De Gagel.

 

Breng uw gordijnen en tapijten langs bij onze winkel aan de Holleweg, en wij zorgen ervoor dat ze weer stralend schoon worden. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Ontdek het verschil van onze reinigingsservice voor particulieren vandaag nog.

Goede, vriendelijke en echt snelle service.
Lilianne
Klant
Leuke bediening, deskundig advies, redelijke prijs. Aanrader
Jac
Klant
Super hartelijk geholpen :))
Linda
Klant